Partners

Arbo Dynamica vindt samenwerkingspartners bij

Voor branches en organisaties die willen werken aan gezond en veilig werken.

Deskundig advies en ondersteuning met een hands-on mentaliteit. In De Goede Praktijk werken zelfstandige experts samen aan maatregelen voor gezond en veilig werken. We hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring met hoe die maatregelen daadwerkelijk worden gebruikt in de werkpraktijk.

Maatwerk is ons uitgangspunt. Aansluiten op de situatie in uw branche ons doel. Bij voorkeur in co-creatie. Uw en onze kennis en ervaring op een  inspirerende manier samenbrengen. Zo borgen we de aansluiting bij de wensen, perspectieven en (on)mogelijkheden van de medewerkers en werkgevers in uw branche.

Onze missie is Nederland veiliger, gezonder en plezieriger te laten werken. Een arbocatalogus, een Rie, een project rond werkdruk of agressie? Wilt u ook goede praktijken ontwikkelen? Hier bent u aan het goede adres.

 

Arbo Dynamica is partner bij 

PreventPartner is ontstaan vanuit de gezamenlijke passie om actief bij te dragen aan de Duurzame Inzetbaarheid in Nederland. Concreet betekent dit dat we verbinding maken tussen de vraagstukken van klantorganisaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en productiviteit enerzijds, en de best passende aanpak en deskundige professionals anderzijds.

 

Bij trainingen maakt Arbo Dynamica gebruik van de diensten van Hetsen & Visschers, training- en acteerbureau.

 

Kennis delen en vergroten is voor mij een continu proces. Mijn collega’s uit mijn vakgebied zijn daarin waardevol voor mij. Sinds 2005 ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van Arbeids- en Organisatiedeskundige. Van 2012 tot en met 2020 ben ik actief geweest in het bestuur van de vereniging om ons mooie vak bekend te maken bij BV Nederland.

Meer weten? Neem contact met me op via irma@arbo-dynamica.nl of 06-2456.3608

visie

Uw medewerkers kunnen betere prestaties leveren in een organisatie waar aandacht is voor hun welzijn. Arbo Dynamica brengt werkgevers en medewerkers in beweging om samen te werken aan de kwaliteit van arbeid, in de vorm van een goede en gezonde werkplek.

Arbo Dynamica zet zich in voor gezonde werkomstandigheden, het bevorderen van medewerkerstevredenheid, minder verzuim en een sociaal veilige werkomgeving. Het streven: productieve medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn omdat ze hun talenten optimaal kunnen benutten. Met maatwerkadviezen, efficiënte beleidsmaatregelen en constructieve oplossingen levert Arbo Dynamica praktische arbozorg.

Arbo Dynamica is opgericht door Irma de Vaan.